SELAMAT DATANG DI KABUPATEN SEMARANG

Ulti Clocks content

Kampung Kopi Banaran

KAMPUNG KOPI BANARAN

Kampung Kopi Banaran berada di Kecamatan Bawen di tepi jalan raya Semarang-Solo.

Disamping cafetaria yang menyediakan beraneka ragam hidangan makanan dan minuman Kopi. terdapat 5 area outbond untuk dewasa dan anak-anak, flying fox, arena bermain anak. kolam renang, lapangan tennis, dan gazebo-gazebo untuk menikmati hidangan di tengah kebun kopi.

Para pengunjung dapat pula menikmati Tour de Coffe Plantation di seputar area perkebunan kopi dengan menggunakan mobil khusus dan didampingi seorang pemandu yang profesional.

Kampung Kopi Banaran located at Bawen sub-district, Semarang Regency on the side of Semarang-Solo highway. besides cafetaria that provides various kinds of snacks and drinks (especially Coffe based drinks). Banaran also provides aoutbond area both for children and adults, such as flying fox, children's playground, swimming pool, tennis court, and outdoor gazebos to enjoy meals and drinks in the middle of coffe plantation area.

The visitors can also have a tour trip around the coffee plantation area, namely as tour de coffee plantation, by ridding a specific tracking wagon, guided by a proffesional tour guide.